Contact

Gegevens

Hoogte Kadijk 143-F12
1018 BH,  Amsterdam

T: 020-6238808
M: 06-21807985
E: eric@edbpensioen.nl of christian@edbpensioen.nl

Routebeschrijving

Vanaf de A10 afslag s116 richting Amsterdam Centrum. Deze weg volgen tot na de IJ-Tunnel (met voorkeur rechts aanhouden in de tunnel i.v.m. doorgetrokken streep). Bij het uitkomen van de IJ-Tunnel neemt u direct de afslag. Op deze afslag houdt u links aan en slaat u linksaf op de Prins Hendrikkade. Volg deze weg tot na de bocht. Na deze bocht slaat u rechtsaf bij de stoplichten. Deze weg volgen tot dat u rechtsaf kunt slaan bij de stoplichten over de brug. U ziet de Texaco.

Vanaf de A10 kunt u ook s114 nemen richting Amsterdam Centrum. Na de Piet Heintunnel slaat u linksaf en vervolgens de eerste weg waar u met de auto in mag rijden rechts. Tot aan de verkeerslichten. Daar slaat u linksaf en de eerste rechts. U ziet de Texaco.

Na de Texaco slaat u nogmaals rechtsaf. Hierna rijdt u op de Hoogte Kadijk. U rijdt dan door tot over de sluis, zodra u over de sluis bent zit ons kantoor aan de rechterzijde. Onder de poort door. Parkeren kan op de Hoogte Kadijk. De meeste plek is voor de sluis. Wel betaald parkeren.

Neem contact met ons op!